Annika Braddon ny vd för konsultbolaget Leocorde

Annika Braddon har utsetts till ny vd för konsultbolaget Leocorde AB. Hon har 20 års erfarenhet från ledande befattningar i näringslivet och kommer närmast från en tjänst som vd för konsultmäklaren Swedish Consulting Group.

– Vi valde verkligen varandra, säger Marie Loverfelt som grundade bolaget tillsammans med Tina Lind i oktober 2017. Marie Loverfelt med ett förflutet från HP och som vd på Telecomputing, Colt Technology Services och Tina Lind som är senior konsult och konsultchef med förflutet som bland annat processchef på GE, affärsanalytiker i arbetet med Swish samt testkoordinator i andra stora bankrelaterade program.

Annika Braddon påbörjade sin karriär inom offentlig sektor, där hon var med och utvecklade en metod för processutveckling. Vidare tillägnade Annika flera år som IT-konsult på bolagen Guide och XLENT inom IT-management. År 2010 blev hon business architect på Com Hem för att därefter fortsätta sin karriär som gruppchef på IT Liv och Pension på Folksam. Hon kommer närmast från en tjänst som vd för Swedish Consulting Group. Annika har även varit verksam i USA och Australien och håller kurser hos Astrakan Strategisk Utbildning inom verksamhetsutveckling och ledarskap.

– Äntligen är tillfället här, jag har alltid drömt om att bygga upp ett genuint bolag som Leocorde med en sund värdegrund och därmed aktivt vara med och bidra till en schysst arbetsmarknad. Vi vill vidareutveckla ett sunt ledarskap och lyfta våra medarbetares förmågor och främja kreativitet och innovation. Leocorde är ett annorlunda konsultbolag med ett stort och varmt hjärta – nu följer jag mitt, säger Annika Braddon.