Keymetrics

Om Dagensanalys.se

På Dagens Analys skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

Vi växer organiskt varje vecka. Word-of-mouth är vår bästa marknadsföring. Just nu har vi 70.000 unika användare i månaden som läser våra nyheter. Kul att våra besökare stannar hos oss en längre tid och att vi tar läsare från etablerade medier. Superkul att vi lockar yngre läsare som växer upp i en digital värld och väljer oss som sin nyhetskanal.

På Dagens Analys får du läsa om sociala medier, analyser, undersökningar och digital marknadsföring. Du får läsa intervjuer med ledande personer och vi tar med dig på konferenser runt om i världen genom bilder, videoklipp och reportage. Finns det ett nytt jobb i branschen lyfter vi fram det så att du ska få chansen att söka, om du är intresserad. Vi vill tillsammans med dig visa allt bra som händer i branschen och se till att personerna bakom utvecklingen syns lika mycket som produkten eller tjänsten.

Kort om oss:

● Vi är analytiska skribenter som skriver om digital marknadsföring och ny teknik
● Vi väcker frågor
● Vi ger svar
● Vi tar komplexa områden, produkter, initiativ och gör dem begripliga för alla
● Vi hjälper gärna annonsörer att skapa bra content som våra läsare kan ta till sig
● Vi är den enda onlinetidningen som intresserade av digital marknadsföring behöver läsa

Om du vill komma i kontakt med oss ska du klicka här.

Om du vill annonsera på Dagensanalys.se ska du klicka här.

Vi som grundat Dagens Analys:

Mikael Karlsson
Peter Mackhé
61 Degrees North

och våra bästa vänner:

Mattias Strandberg
Jesper Petersson
Christer Pettersson
Fulton Yancy
Annika Basun
Olle F. Ringenson
Mandy Ericson
Timo Koskinen
och många fler som bidragit under åren.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!