Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Om Dagensanalys.se

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

Vi växer organiskt varje vecka. Word-of-mouth är vår bästa marknadsföring. Just nu har vi 20.000 unika användare i veckan som läser våra nyheter. Kul att våra besökare stannar hos oss en längre tid och att vi tar läsare från etablerade medier. Superkul att vi lockar yngre läsare som växer upp i en digital värld och väljer oss som sin nyhetskanal.

På Dagensanalys.se får du läsa om sociala medier, analyser, undersökningar och digital marknadsföring. Du får läsa intervjuer med ledande personer och vi tar med dig på konferenser runt om i världen genom bilder, videoklipp och reportage. Finns det ett nytt jobb i branschen lyfter vi fram det så att du ska få chansen att söka, om du är intresserad. Vi vill tillsammans med dig visa allt bra som händer i branschen och se till att personerna bakom utvecklingen syns lika mycket som produkten eller tjänsten.

Kort om oss:

Vi är analytiska skribenter som skriver om digital marknadsföring och ny teknik
Vi väcker frågor.
Vi ger svar
Vi tar komplexa områden, produkter, initiativ och gör dem begripliga för alla.
Vi hjälper gärna annonsörer att skapa bra content som våra läsare kan ta till sig.
Vi är den enda onlinetidningen som intresserade av digital marknadsföring behöver läsa.

Om du vill komma i kontakt med oss ska du klicka här.

Om du vill annonsera på Dagensanalys.se ska du klicka här.

Om du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev, som skickas ut fem gånger i veckan och är helt gratis, ska du fylla i din e-postadress i högra kolumnen.

Här är vår integritetspolicy:

Vi ansvarar för personuppgifter såsom namn och e-postadress som du lämnar till oss när du registrerar dig för prenumeration av våra nyhetsbrev.

Ändamålet med behandlingen av personuppgifterna är att vi ska kunna administrera och skicka det nyhetsbrev du vill prenumerera på.

Dagens Analys kan komma att använda dina personuppgifter för att marknadsföra andra evenemang och tjänster.

Dina personuppgifter sparas bara så länge som du är prenumerant på nyhetsbrev.

När du avregistrerar dig tar vi bort dina personuppgifter. Du avregistrerar dig genom att använda länken i slutet av nyhetsbrevet.

Dagens Analys kan komma att lämna ut dina personuppgifter till samarbetspartners som vi använder för att administrera och skicka ut nyhetsbrev.

I övrigt lämnas dina uppgifter inte ut, utan ditt godkännande, med undantag för att tillmötesgå tillämplig lag, juridisk process eller tvingande begäran av myndighet.

Du har rätt att få information om de personuppgifter som finns registrerade om dig hos oss.

Om personuppgifterna är felaktiga, ofullständiga eller inte längre aktuella kan du begära att uppgifterna ska rättas eller tas bort.

Ansökan om registerutdrag eller begäran om rättelse mailas till redaktion@dagensanalys.se.