streaming på datorskärm

Titta på Hulu i Sverige: hur då?

I denna artikel visar vi på Dagensanalys hur du byter IP-adress till en amerikansk för att kunna ta del av Hulus stora utbud i Sverige. Med våra tips kan du titta på på Hulu oavsett vart i världen du befinner dig. Se program som Keeping up with the Kardashians utan problem.

Hulus utbud är stort, så i den här artikeln visar vi dig hur du kan få tillgång till det genom att upprätta en VPN-anslutning och byta land till USA.

Vad är Hulu?

Hulu är en av de populäraste streamingtjänsterna som finns. Den visar omättligt populära program som Keeping up with the Kardashians och många fler. Trots det så finns Hulu ännu inte i på många platser i världen. Det beror på att Hulus licensavtal stoppar det och länder som Sverige har därför inte tillgång till Hulu. Ett licensavtal gör så att streaming av serier från en viss streamingtjänst inte är möjlig, eftersom att licensavtalet bara gäller i vissa regioner. Just nu finns Hulu bara tillgänglig för streaming i USA, Puerto Rico, på militärbaser och på vissa platser i Japan.

Kan man se Hulu i Sverige?

Som nämnt ovan är det inte möjligt att se program som Hulu visar i Sverige och det beror på licensavtal som bara gäller i för marknaden i USA. För att skaffa Hulu i Sverige måste du istället använda en VPN. Genom att använda en VPN-tjänst som exempelvis NordVPN är det möjligt att ta del av hela Hulu utbudet i Sverige. NordVPN ändrar din IP-adress och ger dig en amerikansk IP-adress. När du sedan surfar in på Hulus hemsida märker klienten att användaren befinner sig i USA och därför kan du titta på Hulu, trots att du befinner dig i Sverige.

När kommer Hulu till Sverige?

I nuläget verkar det inte som att det finns några planer på att expandera Hulus räckvidd, det innebär att alla Hulu fans i Sverige som vill kunna streama Keeping up with the kardashians bland annat, kommer behöva få söka sig till andra streamingtjänster eller använda en VPN för att kunna ta del av Hulus utbud i Sverige.

Kolla på Hulu i Sverige genom NordVPN

Till skillnad från många streamingtjänster där ett visst utbud redan finns i Sverige så finns inte Hulu Sverige 2022 överhuvudtaget. Det innebär att du måste byta region med en VPN först innan du ens kan köpa abonnemang på Hulu, då du inte kommer åt det när du befinner dig i Sverige.

För att göra det måste du först betala för en VPN-tjänst, exempelvis NordVPN och sedan byta din ip-adress till en amerikansk ip-adress. När du gjort det kan du nu hitta Hulus webbsida och köpa abonnemang. Det är även möjligt att ladda ner Hulu appen och göra det där. Med en VPN som NordVPN funkar Hulu i Sverige, trots att det egentligen inte finns ett licensavtal för den svenska marknaden.

Hulu Streaming i Sverige

Hulus pris varierar väldigt mycket eftersom att de har väldigt många olika prenumerationsplaner och tillägg. Exempelvis kostar baspaketet där du tvingas ha reklam för $6.99 per månad. För $12.99 per månad får du istället Hulu utan reklam. Vill du betala lite extra för att exempelvis få tillgång till andra streamingtjänster eller kanaler på exempelvis spanska så är det också möjligt. Hulu erbjuder ett väldigt brett utbud och det är möjligt att helt anpassa vilket typ av abonnemang du vill ha.

Titta på Hulu med NordVPN

NordVPN är den bästa tjänsten när det kommer till att titta på serier från Hulu. Det är väldigt säkert och och NordVPN använder väldigt många servrar och ip-adresser vilket innebär att du inte helt plötsligt kommer att bli blockerad från att titta på Hulu. Du kan därför lugnt titta på dina favoritserier som Keeping up with the Kardashians utan att behöva oroa dig över att servern går ner.

NordVPN är vårt val. Det är överlägset den bästa VPN-tjänsten med dess snabba anslutningshastigheter, överkomliga priser och tusentals servrar över hela världen som ser till att du hela tiden är uppkopplad. NordVPN skyddar dig även mot webbsidor som spårar dig på nätet och har ett skydd mot skadlig programvara, samtidigt som de blockerar alla pop-up fönster och irriterande reklam som dyker upp. NordVPN är även väldigt duktiga på att hela tiden skapa nya servrar så även om Hulu inser att din IP-adress kommer från en VPN och blockerar den, så kommer NordVPN alltid ha andra servrar som du kan få en IP-adress från. Du behöver på så sätt aldrig oroa dig för att förlora tillgången till Hulu. Med en VPN kommer du alltid kunna titta på Hulu.

Avslut och sammanfattning

Även om Hulu ännu inte erbjuder möjligheten att skaffa Hulu i Sverige så finns det ändå sätt att ta del av Hulus stora utbud även här. Använd en bra VPN-tjänst som NordVPN för att kunna byta din ip-adress till en amerikansk ip-adress. Tänk på att det blir dyrare för dig som bor i Sverige att skaffa Hulu eftersom att både abonnemanget från Hulu kostar, men även kostnaden för VPN-tjänsten.

Förhoppningsvis är ändå kostnaden värt det eftersom att du dels får ut så mycket av ditt Hulu abonnemang och dels kan använda din VPN-tjänst till många andra saker och inte bara till att streama serier från Hulu. Trots kostnaden är det en väl värd investering. Med en VPN är det möjligt att titta på Hulu i sverige, men du är även skyddad på nätet medan du gör det.

Bästa tjänsten för streaming Hulu VPN

Vi väljer NordVPN.

För att kunna se The Kardashians på Hulu i Sverige så är en VPN nödvändig. Du kommer åt allt material du vill se och är samtidigt skyddad medans du gör det. Med en VPN som både funkar på datorer, surfplattor och mobiltelefoner kommer du åt din VPN-tjänst var du än befinner dig. Det gör att lätt att streama serier från Hulu på tåget, på jobbet, hemma eller var som helst. Du kommer åt blockerat innehåll överallt och direkt med NordVPNs supersnabba hastigheter. Du har alltid 30 dagar på dig att testa tjänsten så ladda ner NordVPN redan idag!