Keymetrics

Allt du behöver veta om Generation Z – Infographic

Generation Z, även kallad Generation Now, är de som är födda 1996 till 2010. De är uppväxta med internet, sociala medier och digital kommunikation. Här får du veta vad de verkligen tycker om saker, vad de inte kan leva utan och vem de lyssnar på.
Det är tidningen AdWeek som tillsammans med företaget Defy Media frågat 1.500 tonåringar mellan 13-20 år vad de tycker och tänker om världen de lever i. För kom ihåg att deras värld är i allra högsta grad digital.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Eminem ska lyfta Youtube Premium med ny film