Plattformen SOTI ONE lanseras för bättre hantering av mobilappar

SOTI ONE-plattformen har nu lanserats efter ett år av beta-tester. Lanseringen sker i samband med den årliga användarkonferensen SOTI SYNC i Dublin, där även ett nytt samarbete med Lenovo offentligjordes.

Den ökande användningen av och komplexiteten inom mobilitet och IoT ställer större krav på IT-avdelningen och innebär stora investeringar när mobila appar och system ska byggas och kopplas till backendsystemet.

SOTI ONE-plattformen ska göra allt enklare och omfattar:

  • SOTI MobiControl, SOTI:s flaggskeppsprodukt inom EMM, enterprise mobility management. MobiControl säkrar, stöder och fjärrhanterar Android, iOS, Linux, Mac och Windows-enheter under hela livslängden.
  • SOTI Assist, helpdesklösning som är skräddarsydd för att åtgärda problem med mobila enheter.
  • SOTI Snap, en sapputvecklingslösning som ska reducera kostnaderna, komplexiteten och kodningen som normalt associeras till utvecklingen, implementeringen och hanteringen av mobilappar.

“Redan nu ser vi att företag i nästan alla branscher – som detaljhandel, hälso- och sjukvård, tillverkning och transport och logistik – drar nytta av mobilteknik och IoT att hitta nya intäktsmöjligheter och skapa digitala företag som vi tidigare inte kunde föreställa oss. När användningen av mobilteknik på företagen ökar, samtidigt som den blir mer komplex, eliminerar SOTI ONE Platform de utmaningar som företag möter gällande mobilteknik och erbjuder en flexibel lösning som bäst passar deras affärsbehov,” säger Carl Rodrigues, vd för SOTI