Box och Oracle NetSuite utökar sin integration

Box och Oracle NetSuite utökar sin integration med NetSuite för att kunna arbeta snabbare, mer koordinerat och säkrare med innehåll i båda system.

Integrationen ger ett nytt lager av synlighet och kontroll för administratörer genom:

· Förbättrad folder- och behörighetsmappning plus en ny kapslad mappstruktur som ger ett mer flexibelt och intuitivt sätt att hantera behörigheter på mapporganisationsstrukturen.

· Frihet från root parent-mappar ger möjlighet att associera en befintlig Box-mapp med en NetSuite-post.

· Nya mapp-namnskonventioner gör det möjligt att mappas direkt och att namnges mappen baserat på NetSuite-poster.

Built for NetSuite är ett program för NetSuite SuiteCloud Developer Network (SDN)-partners, som Box. Programmet ger partners information, resurser och en metod som hjälper dem att verifiera att deras tillämpningar och integreringar, som byggts med NetSuite SuiteCloudComputing Platform, uppfyller NetSuites standarder och bästa praxis.

Sedan 2010 har NetSuite och Box skapat affärsinnehåll – till exempel fakturor, kontrakt, inköpsorder och försäljningsskydd – tillgängligt och delbart när man tittar på poster och information inom NetSuite. Finansteamet kan till exempel hantera och dela försäljningsorder och fakturor som sparas i Box direkt från NetSuite, vilket påskyndar arbetet, säkrar och organiserar innehåll och hjälpa företag att arbeta mer koordinerat.

Existerande kärnfunktioner i Box integration med NetSuite inkluderar:

• Öppna, redigera och samarbeta med Office 365 eller G Suite-filer direkt i NetSuite och nyttja integrationer från både NetSuite och Box partners.
• Applicera konsekvent säkerhet och styrning på allt innehåll i NetSuite, inklusive bibehållen
policy och granulära behörigheter.
• Använd maskinlärning till fakturor, kontrakt, inköpsorder och annat innehåll som sparas i NetSuite för att utlösa arbetsflöden och automatiskt uppdatera poster.