Keymetrics

”Oberoende kundomdömen växer sig allt starkare”

CDON använder numera kundomdömen och betyg via Trustpilot i sin verksamhet och på sina webbplatser.

Med hjälp av Trustpilot ska CDON enklare fånga upp både bra och mindre bra upplevelser, och arbeta aktivt med kundupplevelsen på plattformen.

Martin Mürbeck, Europachef på Trustpilot kommenterar:

Sverige är en viktig marknad för Trustpilot. Att vi nu inleder ett samarbete med Sveriges och Nordens största e-handlare är ett kvitto på att oberoende kundomdömen växer sig allt starkare. Med en ökad andel av befolkning som föredrar att handla online blir trovärdighet och inte minst konvertering viktigt. Vi ser fram emot ett nära samarbete med CDON framöver.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Karin Nelsson
Är du redo att bli en Insight Professional?