Youtube-killarna som lanserar ett eget verktyg för att mäta Influencer Marketing

Fejzullah Gasi och Mustafa Alfredji som har över 120, 000 följare på sina Youtube-kanaler lanserar idag ett mätverktyg tillsammans med kompisen Ali Alfredji. TubeView mäter i realtid hur effektiva kampanjer med Influencer Marketing egentligen är. Vi passade på att intervjua killarna som har storslagna planer.
Hur gamla är ni och vad har ni för bakgrund?
Vi är tre medlemmar i vårt team – Fejzullah Gasi, 19 år, Mustafa Alfredji 19 år och Ali Alfredji som är 23 år. Tidigare arbetade vi för en byrå som jobbade med influencer marketing. Där hjälpte vi varumärken att hitta och kopplas samman med heta influencers.
Vad heter era Youtube-kanaler och vad gör ni där?
Vi driver idag två YouTube-kanaler som går under namnet Raggningspartiet och Musti&Fejzo. Där hittar du allt från sketcher, vloggar, pranks och träningstips.
Är det ni själva som utvecklat TubeView och varför gjorde ni det?
Vi har en del erfarenhet inom Javascript och utvecklade TubeView tillsammans med ett par konsulter. Vi skapade verktyget för att effektivisera influencer marketing genom att erbjuda djup data som man tidigare inte haft tillgång till.
Vem ska använda verktyget TubeView?
Byråer inom Influencer Marketing, YouTube MCN-nätverk, mediebyråer. Helt enkelt företag som aktivt arbetar med influencer marketing på YouTube.
När blir man en “stjärna” på Youtube?
Det är svårt att säga när man blir en stjärna på YouTube. Men om du hela tiden behöver stanna på gatan för att ta bilder med dina fans…ja, då är du en stjärna.
Om TubeView
TubeView är en ny tjänst  som ger dig tillgång till data på dina YouTube influencer marketing-kampanjer. Med hjälp av statistikverktyget kan du mäta data som:

  • Visningar, Gilla-markeringar, ogilla-markeringar, kommentarer och delningar
  • Behållande av tittarnas intresse och Genomsnittlig visningslängd
  • Demografi
  • Populära regioner och enheter
  • Uppspelningsplatser
  • Trafikkällor
  • Toppkommentarer

Att mäta 1-10 videoklipp kostar 99 dollar och för att kunna mäta 11-49 klipp ligger priset på 199 dollar i månaden.
Mer info på: https://tubeview.co