Wass blir Rebel & Bird

Specialisten inom det mesta digitalt – Fredrik Wass – har rekryteras till byrån Rebel & Bird som leds av Josefine Granding Larsson.

Fredrik jobbade på Intellecta Corporate som strategisk rådgivare när han bestämde sig för att hoppa över till Rebel & Bird. Med sig tar han också analytikern Jasmin Yaya.

Fredrik skriver också på den egna bloggen Bisonblog.  Du hittar även flera av hans texter i olika branschtidningar.

Fredrik – när får vi läsa dina artiklar här på Dagensanalys.se?

– Det ska bli spännande att få arbeta tillsammans med Fredrik, och att vi nu kan stärka vårt kommunikationserbjudande ännu mer. Vi har redan kunder som står i kö för att få arbeta med honom. Dessutom är han en bra person som kommer passa in i teamet och bidra till vår starka byråkultur, säger Josefine Granding Larsson, byråchef på Rebel & Bird.

– Rebel & Bird har ett av kommunikationsbranschens mest intressanta erbjudanden just nu, med sitt fokus på produktutveckling som en del av marknadsföringen och med spetskompetens inom dataanalys, innehåll, design och kod. Tillväxt, oavsett om det gäller försäljning, följare, användare, kunder eller trafik är ett tydligt fokus i alla uppdrag och tillsammans med kunder i framkant leder byrån utvecklingen. Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet och också utvecklas tillsammans med de smarta medarbetare som finns på företaget, säger Fredrik Wass.

Fredrik Wass börjar på Rebel & Bird den 8 februari. Sedan en vecka tillbaka är det även klart att analysexperten Jasmin Yaya, även hon rekryterad från Intellecta Corporate, börjar på Rebel & Bird.

Bild: Mynewsdesk