Video: Smygtitt på Samsungs kommande flaggskepp Galaxy S8

Det verkar som att videos som visar Samsungs kommande supermobil Galaxy S8 har, oavsiktligt, läckt ut. En tunn, storskärmad smartphone som dykt upp på… mobiltillverkarens officiella YouTubekanal.
Man kan förstås ställa sig ett par frågor kring detta – är det verkligen en S8? Och om det är det, är det verkligen frågan om en miss från techjättens sida, eller är det smart markandsföring?
Nyheten har i alla fall spridit sig som en löpeld på nätet, efter att den första gången rapporterades av Android Headlines några dagar sedan. I en serie av videoklipp som ska presentera Samsungs AMOLED-skärmar, så dyker den upp – en supertunn mobil med en enorm skärmyta, jämfört med mobilens storlek.

Läs mer: Casey Neistat som är känd från Youtube gav Samsung ett jättelyft
Enligt uppgifter så matchar den de hittills läckta ritningar på vad som uppges vara en Galaxy S8, och den ser heller inte ut som någon annan av Samsungs mobiler.
Många har höga förväntningar på det kommande flaggskeppet, efter den senaste tidens problem med exploderande mobiler (som tagits ur tillverkning) och anklagelser för att deltagit i mutskandalen kring Sydkoreas President.


Gilla Dagensanalys.se på Facebook!