Viaplay lanserar digital köpfilm

Viaplay släpper idag en köpfilmsfunktion i samtliga nordiska länder. Nu kan Viaplay erbjuda köpfilm, hyrfilm, abonnemang och sport i samma tjänst.

“Vi är superglada att vi nu kan lägga till köp av film i vår tjänst. Vi har lyssnat på våra användare som önskat att vi ska erbjuda nya filmer så fort som möjligt. Du väljer nu själv om du vill köpa eller hyra film, abonnera på film och serier eller se sport. Det gör Viaplay till den mest kompletta tjänsten på marknaden,” säger Jonas Karlén VD på Viaplay.

Från och med idag kommer Viaplay att erbjuda möjlighet att köpa den avslutande filmen i den omåttligt populära Hunger Games-kvadrologin – Mockingjay pt 2 och den senaste Bond-filmen Spectre, bara några månader efter världspremiären. Allt eftersom kommer köpfilmsutbudet att uppdateras med fler nya filmer.

Du behöver inte ha ett abonnemang hos Viaplay för att kunna köpa och hyra film men du behöver registrera ett Viaplaykonto. Du kan ladda ner filmen i mobil och surfplatta så att du kan se den utan uppkoppling. Köpfilm på Viaplay kommer att kosta 59-169kr.