Vi gillar verkligen våra läsare och statistiken avslöjar att de gillar oss också

Ett enormt stort tack för att du läser Dagensanalys.se. Till och med nu så här under lediga dagar är flera inne på sajten och håller den varm tillsammans med redaktionen. I den här artikeln delar vi med oss av riktigt häftig statistik som våra läsare skapat.
Sidvisningar
Sidvisningar är ett av de mått som internetbranschen använder för att visa sin styrka. Vi hade hela 311.129 visningar under februari månad. Väldigt häftigt tycker vi.
Tid på sidan
Ett mått som visar hur länge man behåller sina läsare är just – tid på sidan. Vi är otroligt stolta över att våra läsare spenderar hela 8 minuter, per sida. Ett mått som bevisar att det vi skriver också blir läst.
Antalet besök
När en besökare går in en gång på sidan under en månad så är det ju kul. Men ännu roligare när våra läsare går in flera gånger under samma tidsperiod. Under februari månad hade vi hela 74.745 besök som tittade på över 4 sidor varje gång.
Antalet användare
Bakom varje besök hittar vi en läsare. Våra läsare är våra bästa vänner. Det är för er som vi skriver och vi brinner verkligen för våra ämnen som du tar del av. När vi får feedback blir vi riktigt glada och speciellt när det är hurra-rop som hejar på oss när natt-lampan är tänd. Under februari hade vi hela 52.668 läsare som tog del av vårt innehåll. I skrivande stund, kl 18:48 på påsktorsdagen är det flera läsare inne på Dagensanalys.se. Det är kärlek det!
54 procent av våra läsare är kvinnor och 46 procent är män. Störst åldersgrupp är 25 till 44 år. Tio procent av våra läsare är mellan 18-25 år. Riktigt kul att även den yngre målgruppen hittat till oss.

Webinar
Vi är så stolta över vårt senaste webinar som hade nära 80 deltagare. Ämnet var Snapchat och hur man som marknadsförare kan använda den kanalen. Det var vårt första webinar och vi lärde oss jättemycket. Vi kommer att behålla flera saker och ändra på andra. Vårt mål är att göra webinarier som våra läsare vill ha och rekommenderar till andra.
Tack för att du läser Dagensanalys.se och ge oss gärna feedback. Det är bara att maila till oss.