Vem står bakom Survey.com?

Tänk dig att äga domännamnet Survey.com. Kan ju inte bli enklare än så när man ska marknadsföra ett research-bolag. Eftersom vi var nyfikna tog vi reda på vilka som är bakom.

Ibland snubblar man över roliga företag, intressanta domännamn, videoklipp och mer. Det är väl för att jag är en nyfiken person. I det här fallet råkade jag se domänen Survey.com och blev genaste intresserade över vem som kom att äga ett så pass bra domännamn. Visade sig att det till och med används till något vettigt.

Bakom domännamnet Survey.com finner vi ett undersökningsbolag baserat i Boston, USA. Företaget specialiser sig på insikter inom detaljhandeln och grundades år 2012.
Med hjälp av en mobillösning har de över 400.000 oberoende fältagenter som levererar i realtid information om butiker, produkter som säljs, hur de visas och mer. Alltså, trackers, mobila dagböcker, kundnöjdhet, Promoter Score och analys av butikens placering.
Bolaget har nyligen öppnat nytt kontor i North Carolina med 25 anställda.
Här hittar du gänget bakom som driver bolaget.
Så nu vet vi det. Alltså inte bara någon som tagit ett domännamn för att sälja det vidare. Det finns ett riktigt bolag bakom.