Med den här buggen i Snapchat kan du skoja med vännerna

Med det här buggen i Snapchat kan du definitivt överaska vännerna. Passa på nu innan Snapchat stänger ned möjligheten och korrigerar buggen.

Det finns en rolig bugg i Snapchat för iOS (Iphone) just nu – du kan spela in video så länge du vill! Det fungerar med kameran både baktill och framtill och du kan sedan laddas upp filmen till ”My Story” (där alla dina vänner kan se vad du har postat). Det är också sjukt enkelt att göra.

Allt du behöver göra är att starta inspelningen som vanligt, och medan du håller fingret nedåt på skärmen, dubbelklicka på hemknappen och möjliggör multitasking, klart! Din video kommer att fortsätta inspelningen tills du går tillbaka till appen, sedan stannar inspelningen automatiskt.

Dock har det visat sig att inspelningar som överstiger 10 sekunder kommer lida lite i kvalitet, och du kan inte heller skicka snaps som överstiger 10 sekunder till vänner.

Snapchat kommer säkert fixa denna bugg inom en kort tid, så nu har du chansen att imponera på dina vänner och visa dem vem som har bäst koll!