Världspremiär med Kim Cesarion ombord SAS direktflyg till SXSW

Spelningen sker ombord på SAS direktlinje till tech-, innovations- och musikfestivalen South by Southwest (SXSW) i Austin, Texas.

Tillsammans med sitt band kommer Kim Cesarion att genomföra en exklusiv livespelning ombord på SAS direktflyg SK 6953 från Stockholm till Austin. Under veckan har SAS en egen lounge, House of Scandinavia, i anslutning till festivalen där Kim Cesarion kommer att uppträda den 13 mars.

Världspremiären görs i samarbete med Sony Music och syftar till att ge resenärerna ombord på SK 6953 en unik och exklusiv upplevelse.

– Att genomföra detta projekt tillsammans med SAS känns verkligen superkul. Det kommer att bli en fullspäckad lanseringsvecka för Kim Cesarion och vi ser fram emot att tillsammans skapa en upplevelse utöver det vanliga, säger Camilla Adamsson, Head of Brand Partnerships på Sony Music Sverige.

SAS blir det första flygbolaget som flyger direkt från Skandinavien till Austin, Texas för SXSW (South by Southwest),

– Vi ser fram emot världspremiären med Kim Cesarion ombord hos oss på SAS. Många som är med på flyget har siktet inställt på musikfestivalen som är en del av SXSW, och nu kan vi förutom en direktlinje som sparar tid även erbjuda en unik musikupplevelse.