Vad är du villig att ge upp för att få internet?

En undersökning bland 2000 britter visar att de är mycket villiga att ge upp såväl alkohol och choklad som fingrar och sin familj för att fortsätta ha en stabil internetuppkoppling.
Undersökningen genomfördes av Cable.co.uk och visar att internet har blivit allt viktigare för många människor. I undersökningen fick personer besvara vad de skulle vara villiga att ge upp på en lista över 10 olika saker för att få ha kvar tillgång till internet.
Dan Howdle, analytiker på Cable.co.uk menar dock att det är lättare sagt än gjort. Att hela 34 % av de tillfrågade är villiga att ge upp ett finger betyder inte att de kommer gå med på det om någon står där med en stor kniv.
Detsamma menar han gäller för de närmare 20 % som kan tänka sig att helt sluta tvätta sig hellre än att förlora sitt internet. Det kan verka okej till en början, men när du börjar få otrevliga smeknamn och blir portad från publika platser är det kanske inte ett lika bra val.
Studien visar i alla fall att människor ser internet som lika viktigt som flera grundläggande faktorer. I alla fall när frågan är hypotetisk. Hela listan ser du här nedanför.