Ungdomsbarometern nyrekryterar och öppnar kontor i Malmö

Ungdomsbarometern växer med två nya medarbetare och öppnar nytt kontor i Malmö.
Ungdomsbarometern är stolta över att presentera Rebecka Prentell som ny medarbetare med sin gedigna erfarenhet inom ledarskapsförsörjning, civilsamhälle och ungdomspolitik. Senast kommer hon från uppdraget som ordförande för LSU – Sveriges ungdomsorganisationer, och var mellan 2012-2014 ordförande för riksorganisationen Sverok – Spelhobbyförbundet. På Ungdomsbarometern kommer Rebecka att arbeta med analys- och rådgivningsarbete som rör ungas organisering, arbetsmarknad och fritid. Rebecka kommer därutöver arbeta specifikt med Ungdomsbarometerns utbildningar och seminarieverksamhet.
Ungdomsbarometern har de senaste veckorna även rekryterat Magnus Kjellman, solid statistiker för att stärka upp bolagets verksamhet inom databearbetning och analys. Magnus kommer från Stockholm, 26 år gammal och är utbildad statistiker och nationalekonom.
Tidigare har han bland annat arbetat som statistiker på M4Trafic samt varit projektledare för Nobel Night Cap.
– Vi är jätteglada att få med oss Magnus i teamet, som tillför både gediget kunnande och nya infallsvinklar. Storskalig research har alltid varit en central del av vår verksamhet, och med Magnus ombord kan vi ytterligare stärka vårt erbjudande inom kvantitativa metoder utifrån både egeninsamlad och kundgenererad data, säger Ulrik Simonsson
Bolaget har under januari även startat upp ett andra kontor i Malmö. Lovisa Sterner, expert inom livsstil och kompetensförsörjning, är ansvarig för det nyöppnade kontoret och poängterar Malmös strategiska läge och den potential som finns i regionen.
– Vår närvaro i Malmö kommer att underlätta vår verksamhet och stärka relationerna med de av våra kunder som har sin bas i södra delen av Sverige. Det är otroligt roligt att möta den entusiasm som finns över att vi nu även finns representerade i Skåne, säger Lovisa Sterner.