Undrar du när Super Mario Run kommer till Android? Frukta icke!

Nintendo verkar i alla fall veta hur man ska dra nytta av hypen kring deras kanske mest omtyckta (och kända) spelkaraktär, Super Mario och hans nya karriär i mobilvärlden. Just nu finns spelet (Super Mario Run) bara till Apple – men detta kommer att ändras, kanske rätt snart.

Det är inte riktigt klart när, men vad man vet är att Apple och Nintendo kommit överens om att Super Mario Run kommer vara Apple-exklusivt under bara en begränsad period. Man är dock säker på att detta ska vara någon gång under 2017.

Vad som får fart på ryktena om att Android-premiären kommer rätt snart är att man numera kan registrera sig på en mejllista där man kan få en uppdatering kring releasedatum.

Läs mer: Nintendo slår nya rekord med Super Mario Run

De som skriver upp sig på listan kan också få se en förhandsvisning av spelet, som verkar vara exakt samma som iOS-varianten.

Precis som med Apple-varianten så kommer man kunna spela en gratis, begränsad version men kommer behöva betala en slant för att lira hela spelet. Priset är dock oklart (men bör ligga på mellan 90 till 100 kronor, som iOS-versionen).