Vi har stängt från 1 april 2020
Keymetrics

Tystnad, tagning, action. Lär dig hur du skapar en viral videosuccé med Dagensanalys.se och DAbase!

Nu granskar vi det hetaste formatet tillsammans med marknadsförare, producenter, branschfolk och deras användare! Höstens mest angelägna topic är videomarknadsföring och det händer den 26 november!

Video växer explosionsartat med helt nya affärsmodeller, och förväntas dominera marknads- och innehållsstrategierna inom en mycket snar framtid. Det ställer nya krav på insikter hos användare och marknadsförare. Mer än hälften av alla företag utnyttjar idag videomediet – en siffra som förutspås stiga när allt fler inser möjligheterna.

Men vad är nytt, hur fungerar mediet? Och hur kan man räkna hem sin investering i videomarknadsföring? Det, och mycket mer, får du veta den 26 november då det är dags för DAbase – det första i en rad kortseminarier om brännande aktuella topics inom digital marknadsföring och analys!

Lägg i kalendern redan nu! DAbase ger dig statistiken, trendspaningarna och nyheterna om videoformatet som kampanjplattform, rekryteringsverktyg och format för marknadsföring under tre fullmatade timmar!

Onlinevideo har blivit favoritsättet för människor att tillfredsställa sina informations- och underhållningsbehov och som marknadsföringsformat växer mediet med rasande fart tack vare möjligheten att skapa starkt, personligt engagemang. Den som inte räknar in det i sin kampanj-, sälj- och marknadsstrategi gör det på egen risk.

På DAbase tar vi experterna, företagen och människorna i branschen på pulsen:

  • Hur når du en miljonpublik och vilka företag ska du ha koll på i värdekedjan
  • Vilka nya kreativa riktlinjer är det som gäller?
  • Hur räknar du hem investeringen och hur påverkar video ditt varumärke?
  • Hur producerar och mäter du videoformatet?
  • Vilka är företagen i värdekedjan och hur navigerar du bland olika erbjudanden?

Frågorna är många men vi ger dig svaren den 26 november!

Kom i gång snabbt med dina videokampanjer! Lär dig att tjäna pengar på videoformatet med några enkla grepp! Använd sociala medier och entreprenörernas knep för att få viral spridning! Ta reda på hur ditt varumärke tar fart med smarta videokampanjer!

Vad händer på DAbase? Vi varvar brännande aktuella gästföreläsare med panel- och deltagardiskussioner och tar upp de viktigaste frågorna i dagens videolandskap. Du får ny kunskap om videoproduktion, viral spridning, analys och mätning av kampanjer och mycket, mycket mer.

Lägg i kalendern nu – programmet uppdateras löpande!

Passa på att nätverka och stärk relationerna med branschfolket! Ta del av den absolut senaste kunskapen inom marknadsföring, försäljning och strategi för videoformatet!

Missa inte DAbase från Dagensanalys.se – ett högaktuellt seminarium om viral videomarknadsföring i Stockholm den 26 november, 2015.

Den 1 april 2020 släckte vi lampan här på Dagens Analys.