Två av Sveriges vassaste inom Microsoft Business Applications finns nu hos CRM-Konsulterna

När nu Jonas Rapp går över till CRM-konsulterna har bolaget lyckats få två MVP inom Business Applications.

Jonas har en kompetens på absoluta toppnivå vad gäller produktifiering för Dynamics 365 CE och Power Platform utöver att han är en högt eftertraktad senior lösningsarkitekt. Detta stärker våra möjligheter att skapa produkter av hög kvalitet och leverera konsulttjänster i världsklass. Helt enligt vår plan. Vi är mycket glada över att Jonas valt att komma till oss, kommenterar Kathrine Hogseth, VD för CRM-Konsulterna.

Med ett teknikintresse som funnits sen skolåldern har Jonas en lång bakgrund inom IT-branschen. Han menar att den så kallade karriären mer har varit en tur på ett bananskal:

– Jag gillade att skruva och löda och halkade hit och dit tills jag ganska snart blev konsult inom systemutveckling. Efterett antal år gick jag mer mot arkitekthållet, dock med ett stadigt ben kvar i utvecklingen, och de senaste tio åren har fokus varit på Microsoft Dynamic 365 Customer Engagement och Power Platform.

MVP är förkortning av Microsoft Most Valuable Professionals och varje MVP är utnämnd av Microsoft själv. Idag finns det 3218 MVP i världen varav 185 stycken MVP inom området Business Applications. Av dessa är tolv stycken bosatta i Norden och endast två stycken i Sverige. Dessa två ingår nu båda i samma bolag.