TV4 Play finns nu för Android TV

Från och med i dag finns TV4 Play för Android TV. Nyheter, sport, underhållning, alla TV4-kanaler och livesändningar – nu går allt material på TV4 Play att se via alla Android-enheter.

Efter flera månaders betatestning på Google+ lanseras i dag TV4 Play-appen skarpt för Android-plattformen. Allt TV4 Play-material – från nyheter och sport till underhållning, alla TV4-kanaler och livesändningar – finns därmed tillgängligt för alla Android-enheter, såväl Androidtelefoner som Androidplattor och Android TV-enheter.

– För många av våra användare är lättheten att konsumera innehåll via stora skärmen central, gärna tillsammans med kompisar eller familj. Vi har bara sett början av utvecklingen på stora skärmar, och vi hoppas och tror att Android TV kommer att användas på bred front av våra användare. Och vi är självklart glada över att nu kunna erbjuda hela vårt fantastiska innehåll till nya och befintliga användare på Android TV, säger TV4-Gruppens kanaldirektör Mathias Berg.

Android TV kan ses som Googles motsvarighet till Apple TV. I sin Android TV-enhet kan man ladda ner appar och spela spel. Exempel på Android TV-enheter är Nexus Player och Nvidia Shield, men även vissa tv-apparater från Sony, Sharp och Philips har Android TV inbyggt. Ägarna till dessa tv-apparater kan nu njuta av TV4 Play via Android TV-appen.

För att ladda ner TV4 Plays app: sök efter TV4 Play i Google Play via din Nexus Player eller smart-TV och installera appen.