TV-kanaler vill rida på influencervågen

Nu vill ännu en TV-kanal locka tittare genom att använda det som är populärt idag – influencers.

Influencern Nellie Berntssons får en egen realityshow på Viafree. Där kommer hon att göra samma sak som hon gör på nätet dvs berätta om sitt liv.

Den 24 maj har Nellie Berntssons egna realityserie “Nellie” premiär på Viafree. I programmet kommer bloggerskan, influencern och ridsportstalangen att dela med sig av sitt liv.

– Jag tycker det är viktigt att ni där hemma får se en sann bild av mig, mitt liv, min sport och min familj. Allt är inte en dans på rosor utan det finns också flera baksidor med att synas i det offentliga ljuset. Ni kommer också få se att mitt privatliv som liksom många andras präglas av glädje, gråt, skratt, kaos, vänner, kärlek och mycket mycket mer, säger Nellie Berntsson i en kommentar, skriver Resumé.

– Nellie är en väldigt stark profil inom sin målgrupp och på Viafree. Det är superkul att vi i hennes nya serie får lära känna henne och hennes familj ännu bättre på ett nytt och mer personligt plan. Som ni kommer att få se i serien är det beundransvärt att hon också vågar dela med sig av högt och lågt i vad ett kändisskap kan innebära, säger Dzana Dedovic, affärsområdeschef på Viafree Sverige.