Trött på virala videohits? Den här sajten tar dig på en resa genom YouTubes underligaste, osedda hörn

Det finns videos på YouTube som har miljontals, tja, även miljarder visningar. Virala hits som nästan alla känner till. Men mitt i detta flöde av miljonvisningar så kan det finnas en kvalitet i sig själv i att se något som nästan ingen annan sett, klipp med bara någon enstaka visning. Det finns en sida för just detta på nätet.
Läs mer: Youtube Rewind samlar de mest populära klippen under 2016
Sajten heter Astronaut.io och är skapad av ingenjörerna Andrew Wong och James Thompson, under november förra året. Idén är rätt simpel, och bygger på att man visar ett oändligt, långt streamat flöde av YouTube-videos med bara några få visningar.
Som en ung kvinna med rosa flufföron som spelar piano. Eller ett taxerande trafikflygplan en grå och slaskig vinterdag. Dessa var bara några av de klipp jag såg under min tid som YouTube-astronaut.
Tanken är just att inge tittarna känslan av att vara en cyberrymdens astronaut, en sorts antropologisk studie över världens alla vanliga, tråkiga, udda eller helt enkelt mänskliga videoglimtar.
Klippen visas samtidigt över hela världen (så det jag såg kan ha setts av många andra någonstans på jorden), skriver skaparna på sajten Hacker News. Men utöver att de sänds som små ihopsatta snuttar så är de oredigerade, och saknar helt kontext (som en titel eller beskrivning).
Testa att gå in på sidan och utforska “tubens” riktigt märkliga värld. Det finns ett värde även i de osedda berättelserna.