Tre nya talanger till The Amazing Society

Den digitala byrån med sociala medier som specialitet växer och förstärker med tre nya rekryteringar som kommer att börja på byrån under hösten.

– Vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster och flera kunder vill att vi ska ta ett större ansvar för kommunikationen, säger Tobias Franzén, vd på The Amazing Society och fortsätter, nu är vi redo att leverera, och kanske växa ytterligare.

Sofie Björkman har redan hunnit börjat jobba på The Amazing Society som projektledare. Hon är utbildad agil projektledare och kommer senast från marknadssidan på Universal Music där hon bland annat jobbade med bolagets sociala medier.

– Jag ville jobba på ett lite mindre företag som växer otroligt mycket och där det finns plats att utvecklas och ta för sig, säger Sofie. Jag har haft koll på företaget under 2 år och såg att de sökte en projektledare, det kändes givet.

Byrån stärker också under hösten upp med Andreas Falck som creative director. Han har bland annat tidigare jobbat som radiochef och creative director på MEC.

– Jag fick ett enormt förtroende för Robin och Tobias och känner verkligen att detta var perfekt för oss båda, säger Andreas Falck, jag gör The Amazing Society bredare och de gör mig spetsigare.

Dessutom stärker man upp på tekniksidan med Johnny Jakobsson som front end utvecklare, en erfaren rekrytering som gjort det mesta inom webbutveckling de senaste tio åren men nu fokuserat på front end. Johnny kommer senast från Blocket.

– Redan från början var det klart att det är en annorlunda arbetsplats med skön stämning, roliga kollegor och företag med höga ambitioner, säger Johnny.