Tobias Thalbäck ny vd för Netigate

Netigate, en leverantörer av molnbaserade tjänster för onlineundersökningar och feedback management, har utsett Tobias Thalbäck till ny VD. 31-åringen kommer närmast från rollen som försäljningschef i bolaget och ska växla upp tillväxt- och internationaliseringstakten i det svenska gasellföretaget.

“Tobias har extraordinära ledaregenskaper, affärskompetens och den karaktär som krävs för att uppnå våra mål. Vi har största förtroende för att hans ledarskap kommer att bygga vidare på Netigates imponerande historik av innovationsstyrka och tillväxt”, säger Tom Nyman, styrelseordförande på Netigate.

Tobias Thalbäck kommer närmast från positionen som vice president sales för Netigate , där han byggt en internationell försäljningsorganisation och uppnådde tvåsiffrig tillväxt varje år sedan Netigate startade 2005.

“Jag är hedrad över att ha fått förtroendet av styrelsen att leda Netigate in i nästa spännande tid för företaget. Netigate har teknik och kunnande för att bli världsledande inom feedback management och jag ser fram emot att arbeta med företagsledningen och de anställda för att driva tillväxt för företaget”, säger Thalbäck .

Den tidigare VD:n för Netigate och tillika medgrundaren, Victor Molander, tillträder en ny tjänst för att leda Netigate strategiska produkt -och teknologiutveckling.

“Jag är mycket stolt över vad vi har åstadkommit under min tid som VD och ser fram emot att vara en del av företagets fortsatta resa. Jag vill gratulera Tobias till sin utvidgade roll och jag är säker på att han kommer att leda laget och driva på den tekniska och affärsmässiga förändringstakten och arbeta för tillväxt och långsiktig framgång för Netigate”, säger Victor Molander.