TNS Sifo byter namn till Kantar Sifo

WPP-ägda Kantar genomför ett omfattande förändringsarbete i syfte att hitta synergier mellan bolagen. För att verkligen visa marknaden att man menar allvar byter man även namnet på undersökningsföretaget TNS Sifo till Kantar Sifo. Fast “Sifo” blir nog alltid bara Sifo på stan.

– Bytet till Kantar Sifo markerar en fortsatt resa mot en alltmer avancerad analys- och konsultverksamhet. Inom alla våra områden kommer vi att med en större internationell kompetens bli bättre på våra lokala erbjudanden. Vi kommer att bli bättre på att hjälpa våra kunder att växa. De kommer att i ökad utsträckning känna av att vi gör skillnad, säger Yvonne Pernodd VD för Kantar Sifo och Kantarbolagen i Norden och Baltikum.

Bytet till Kantar Sifo avslöjar också att man kommer att tillföra nya kompetenser inom konsultverksamheten där man blir en del av en internationell konsultorganisation med representation i mer än 100 länder (Kantar Consulting). Inom det offentliga området innebär det att Sifo hamnar under den internationella organisationen Kantar Public som genomför arbeten åt den offentliga sektorn i mer än 40 länder.

> Läs mer här