Tips: Dynabook lanserar en ny modell av Satellite Pro L50-G

Dynabook Europe GmbH har lanserat en ny modell av Satellite Pro L50-G, som inkluderar ett valfritt NVIDIA® GeForce® MX250¹ grafikkort.

Den nya modellen ingår i produktserien Satellite Pro L50-G, som först lanserades i november 2019.

Enheten är fullmatad med den senaste tekniken och har utformats med förbättrad prestanda och anslutningsmöjligheter i åtanke. Den senaste Intel® Wi-Fi 6 AX200-kretsen erbjuder snabbare hastigheter, högre kapacitet och lägre latens. Genom att stödja dubbellagring med SSD- och HDD-enheter finns en flexibilitet när det gäller prestanda och lagringskapacitet. Satellite Pro L50-G erbjuder dessutom en rad av de senaste anslutningsfunktionerna, inklusive mångsidiga USB Type-C- och USB Type-A-portar – för alla krav på laddning, dataöverföring och periferianslutning.

“Den nya modellen har konstruerats för att maximera produktiviteten på kontoret, när man befinner sig på resande fot samt i hemmet. Ändå är den anmärkningsvärt lätt att bära, med en 15-tums FHD-skärm med reflexfilter, en lätt formfaktor på mindre än 19,9 mm och ett lättviktigt chassi på 1,85 kg*. Snabbladdningsbatteriet hos Satellite Pro L50-G ger upp till nio timmars användning,” står det i pressmeddelandet.

Satellite Pro L50-G med NVIDIA® GeForce® MX250 grafikkort som tillval kommer att finnas tillgängligt från och med mars 2020.