TheHub ska samla nordiska Startup-event på en plats

Den nya eventtjänsten från Danske Banks och SUP46s The Hub, ska ge entreprenörer en översikt över vad som händer i startupscenen i Sverige, Danmark, Norge, och Finland.
TheHub.se sammanför startups och låter användarna ta del av över hundra event i månaden, från inspirerande seminarier, pitchträffar, till givande möten. Evenemangssidan är ett logiskt tillägg till de befintliga tjänsterna på The Hub.
För närvarande har den digitala plattformen en rekryteringsplats för att hitta spetskompetens och medgrundare. The Hub har även andra verktyg som ger juridiska råd, hjälp med presentationer samt en funktion som hjälper de unga företagen att hitta rätt investerare som möjliggör tillväxt.
“Vår vision med TheHub.se är att den ska sammanföra människor. Det finns mängder av bra event där ute och med vår nya eventfunktion gör vi det lättare att snabbt få en överblick över de event som sker. Vi vill helt enkelt göra det enklare för människor att mötas och utvecklas tillsammans”, säger Berit Behring, VD på Danske Bank Sverige.
TheHub.se i siffror:
Plattformen har över 100 000 besökare i månaden. Det finns idag över 800 stycken jobb, fler än 2000 stycken startups samt över 240 stycken investerare registrerade.