The Content Family värvar Janna Schibbye

The Content Family har värvat Janna Schibbye, närmast kommunikationschef på Friskis & Svettis. Janna axlar rollen som affärsansvarig och konsult på byrån.
“Efter att ha jobbat med kommunikation så länge, är det roligt att hitta nya angreppssätt och vinklar. Jag brinner för kommunikationens kraft att skapa förändring och tillsammans med The Content Family får jag utforska nya, mätbara vägar för detta”, säger Janna Schibbye.
The Content Family grundades i början på 2016 och har etablerat sig som en ny typ av contentbyrå med fokus på affärsdrivande kommunikation.
“Vi är väldigt glada över att Janna nu blir en del av vårt team. Hon har en gedigen kompetens inom integrerad kommunikation och har en erfarenhet från en mängd olika branscher som kompletterar oss på ett bra sätt”, säger Christer Björkin, VD för The Content Family.
Janna har förutom Friskis & Svettis erfarenhet från att ha jobbat med content och kommunikation i såväl PR-branschen som i företag och organisationer som Com Hem och Ersta diakoni.
The Content Family är en contentbyrå som ägs av Christofer Björkvall tillsammans med Christer Björkin (tidigare VD på IDG och Talentum), mediebyrån Scream, samt PR-byrån JMWGolin.