The Amazing Society blir Huaweis strategiska byråpartner

The Amazing Society blir en av Huaweis strategiska byråpartners för svenska marknaden.
Efter en upphandling har kinesiska telekomföretaget Huawei nu valt två huvudbyråer lokalt. Huawei är en av världens största mobiltillverkare och har de senaste åren växt kraftigt i Sverige med siktet inställt på att satsa och växa ännu mer.
– I en tid då teknikutvecklingen går allt snabbare, mediekonvergensen är ett faktum och konsumentbeteenden förändras i rasande fart behöver vi hitta smartare och mer effektiva sätt att nå och påverka våra målgrupper. Vi måste ligga i framkant och bygga en kommunikationsstrategi med utgångspunkt i det digitala och förtjänade – som bidrar till verksamhetens affärsmål idag och imorgon. The Amazing Society innehar både det strategiska tänket och den kreativa höjden tillsammans med flertalet spetskompetenser och jag ser verkligen fram emot ett tajt och snabbfotat samarbete med mycket energi och högt i tak, säger Peter Lundkvist, marknadschef på Huawei i Sverige.
– Vi är oerhört glada över att ha blivit valda som en av Huaweis huvudbyråer, efter en omfattande upphandlingsprocess. Vi på The Amazing Society kommer att ansvara för Huaweis always-on strategi och digitala medieköp i Sverige och att tillsammans med PR-byrån Agency och nordiska byrån Isobar ta fram kampanj- och produktlanseringskoncept anpassade till svenska marknaden. Vi har stora ambitioner att med gemensamma krafter lyfta den breda publikens uppfattning om Huawei som varumärke och öka kännedomen om deras produkter. Det är i kärnan av samarbetet oss emellan som magin kommer att uppstå, säger Robin Hallgren, kommersiell chef på The Amazing Society (på bild).