Test: Sudio Femtio är en stilfull högtalare med bra tryck

Sudio har för första gången släppt en högtalare som fått namnet Sudio Femtio. En högtalare som jag endast kan beskriva som en fröjd för både ögon och öron.

Fördelar med Sudio Femtio

Fantastiskt första intryck

Den vita modellen som jag fick skulle jag nog säga är mer grå än vit, men det spelar ingen roll – den är otroligt fin ändå. Den cylindriska designen täckt av tyg och silverdetaljer med knappar på ovansidan gör att högtalaren passar in i hemmet på ett stilrent och elegant sätt.

Bra tryck

Som alla gör när man får en ny högtalare pumpade jag musiken på högsta volym för att se hur mycket volym jag kunde fylla rummet med. Jag blev otroligt imponerad av det mäktiga ljudet och det hårda trycket i basen. Stort ljud ur en liten body, det gillar jag!

Pålitlig

Sudio Femtio är en sådan högtalare jag kan tänka mig ta med på utlandsresor eller nästa gång det blir musikfestival. Den känns kompakt och stadig vilket underlättar under resans gång och är IPX6 vattentålig, vilket definitivt behövs i Sverige. 14 timmars speltid på fyra timmars laddning är dessutom rätt lagom kan jag tycka. Fem små ljus på framsidan visar hur mycket batteri som finns kvar så att du får ett hum om när det är dags att ladda.

Läs också: Test: Sudio Fem – trådlösa in-ear hörlurar

Mindre bra

Svårt att öppna laddningsluckan

Luckan som leder till laddningsuttaget kunde vara bättre. Jag kunde själv inte öppna den med mina fingrar, och naglarna hjälpte inte heller – en pincett fick bli räddningen. Men det är inte ett så stort problem med tanke på ljudet som Sudio Femtio levererar

Allt som allt får Sudio Femtio 5/5

Stilren design, bra storlek, 14 timmars speltid och superbt ljud.

Anslutning: Bluetooth 5.0

Bluetooth avstånd: 10m

Laddas med USB-C

 

Behöver du hjälp att skriva effektiva texter? Kontakta Karlssons Textbyrå. Vi skriver artiklar, blogginlägg, pressreleaser och mer.