Telenor söker Project Manager Quantitative Research i Sthlm

Som Project Manager Quantitative Research kommer du att driva undersökningsprojekt för alla Telenor Sveriges affärsområden: Mobile, Enterprise och TV & Broadband. Du ansvarar för att förbättra metoder, arbetssätt och processer för kvantitativ research, och för att tillsammans med dina kollegor definiera och sprida kundinsikter inom organisationen. Du rapporterar till Head of Market Research.

Du blir en del av: Market Research-teamet, som ingår i Customer Experience inom affärsområde Mobile.

Du har:
– Akademisk utbildning inom statistik, civilekonom, civilingenjör eller motsvarande
– Minst 5 års erfarenhet av att arbeta med market research, antingen som köpare av market research på större konsumentföretag eller motsvarande, eller som konsult inom market research
– Gedigen kunskap och erfarenhet inom kvantitativ research, och grundläggande kunskaper om kvalitativ research
– Flera års erfarenhet av projektledning med många olika intressenter inblandade

Du är:
Vi söker dig som har ett genuint intresse för kundinsikt och kundupplevele och som vill utveckla oss inom det området. Du behöver kunna driva projekt effektivt och självständigt och kunna hantera många bollar i luften samtidigt. Du behöver vara duktig på att analysera kvantitativ data. Du behöver visa stort engagemang och förmåga att, genom social kompetens och samarbetsförmåga, bygga goda relationer internt och externt.

För oss är det lika viktigt vad du gör som hur du gör det. Därför är det viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; Be Inspiring, Keep Promises, Be Respectful, Make it Easy.

Placeringsort: Stockholm.

Sök: I den här rekryteringen samarbetar vi med Harvey Nash Recrutiment. Du är välkommen med din ansökan, i form av CV och personligt brev på engelska, till ansokan@harveynash.se. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Emma Syrén Julin tel: 08 20 09 10.

Välkommen med din ansökan!
How to apply to this job
ansokan@harveynash.se