Tack till alla som gillar oss på Facebook – nu är vi över 1.000 personer

Dagensanalys.se är som skräddarens barn – vi skriver hela dagen om sociala medier och när dagen är slut finns det inte mycket energi till att ta tag i vår egna närvaro. Men tack vare våra trogna läsare är vi nu över 1.000 personer samlade på vår Facebooksida och det finns plats för fler.

Självklart vill vi bli fler och för att bli det behöver vi din hjälp. Så tipsa gärna dina vänner, familj, grannen, tjejen på 7-Eleven, du vet han i korvkiosken och hon som sitter i kassan på ICA. Du skulle även kunna hojta “Gilla Dagensanalys.se på Fejjan” när du strövar omkring i din jakt efter Pokemon. Med andra ord finns det utrymme för alla i din omgivning att gilla vår Facebooksida.

Sociala medier berör oss alla och Dagensanalys.se är absolut snabbast och bäst på att skriva om det som händer på sajter och tjänster som Facebook, Insta, Twitter, Linkan och fler (vi klappar oss gärna på axeln).

Tack även till alla ni 40.000 personer som surfar in på dagensanalys.se varje månad. Vi uppskattar alla 8 minuter ni spenderar hos oss i snitt under varje besök.

Med andra ord …..

annonsera_bild_we_heart_you