Syno international värvar från Netigate

Under våren 2021 har John Kjellquist (tidigare på Netigate AB) och Syno International kommit överens om att John Kjellquist ska leda Syno Internationals verksamhet i Sverige som är Syno’s starkaste marknad. Kjellquist startar sin roll som Sverigechef på Syno International 1 sep 2021.

”Tanken är att vi ska växa snabbare och smartare. Därför tog vi kontakt med Kjellquist som delar av vår ledningsgrupp jobbat med tidigare. Vi vet vad vi kommer få, nu gäller det att vi ger Kjellquist de nycklarna han behöver för att göra magi med den svenska marknaden”, säger Jokke Nurminen, VD för Syno International.

”Jag har gjort 12 år tillsammans med Netigate och är oerhört tacksam för de möjligheter och utmaningar de gett mig genom åren. Men nu kändes det som en perfekt timing att gå vidare. Att sen få göra det med gänget på Syno International känns bara ännu mer spännande och bättre. Mina styrkor är att växa affärer och bygga bolag, både kulturmässigt, men även strategiskt. Jag kommer in i en spännande fas, Syno går bra men är redo för nästa steg, och jag hoppas jag kan bidra så vi kan ta det steget. När frågan kom i slutet av 2020 så kändes det som ett givet nästa steg.”, säger John Kjellquist.