Swish har nu två miljoner användare

Betalningstjänsten Swish har vuxit stadigt sedan lanseringen i december 2012 och fortsätter att växa. Tio banker är nu anslutna och gör det möjligt för sina kunder att skicka pengar till varandra via mobilen.

Under december har Swish över 2 miljoner aktiva användare. Swish växer med över 120 000 användare per månad och det swishades för över 1, 3 miljarder bara under november.

Kommentar: Swish är verkligen en bra tjänst då den är enkel, snabb och säker. Har du inte provat Swish ännu ska du göra det nu.

– Det är glädjande att så många människor har användning av Swish, vi kan se att tjänsterna verkligen fyller ett behov i vardagen. Att vi skulle nå 2 miljoner användare på två år överträffar våra förväntningar, säger Henrik Bergman, styrelseordförande GetSwish AB.

Under sommaren 2014 lanserades Swish för företag, föreningar och organisationer. Tjänsten, som liksom Swish för privatpersoner växer snabbt, fungerar som ett komplement till kontant betalning.

– För 2015 är vår ambition att skapa ytterligare användarnytta för bankernas stora och snabbt växande grupp Swishkunder, säger Henrik Bergman.

(Bild: Nordea)