Swedish Moderators ska slå internationellt

Swedish Moderators lanserar ett team med lång erfarenhet av research, egna analysmodeller och en utbildning för att certifiera marknadsundersökare med kvalitativ kunskap.

Tillsammans kommer nu de fristående konsulterna Lena Hamnholm, Carina Stenbäck, Max Schori och Catharina Short att arbeta under varumärket Swedish Moderators.

Bolaget lanseras i syfte att primärt arbeta för den internationella marknaden med att projektleda och genomföra kvalitativa undersökningar inom både B2B and B2C. Teamet har tillsammans en gedigen erfarenhet av kvalitativ metodik som inkluderar kreativa och digitala verktyg. Swedish Moderators har även arbetat fram en certifierad utbildning för kvalitativ yrkeskompetens.

“Under tidigare samarbeten insåg vi att vi hade en enorm styrka tillsammans. Vi har en gemensam syn på vad vi vill göra för våra uppdragsgivare. Dessutom såg vi ett behov av en certifiering av kvalitativ undersökningskompetens för att garantera professionell kvalitet”, säger Catharina Short, partner Swedish Moderators AB.