SVT söker två analytiker för spännande uppdrag

SVT söker två analytiker som ska hjälpa till att forma SVTs framtid. Den ena personen de söker är en webbanalytiker som har en pedagogisk förmåga och är van vid att  arbeta med Adobe Analytics, Digital Analytix samt Orvesto Internet. Analytikern kommer arbeta på uppdrag men också på eget initiativ i syfte att stärka utvecklingsprojekt med kvalificerad analys av användarbeteenden, publika preferenser och andra underlag som kan öka publikinsikterna i det löpande utvecklingsarbetet på SVTi.

Den andra personen de söker ska vara en kämpe inom samtliga medieslag SVT använder, d v s TV, Internet och text-TV. För att komplettera övriga analytiker inom avdelningen söker vi i första hand en person med gedigen erfarenhet av webbanalys. Intresse för framtidsfrågor och analys av andra medier, inte minst TV-mediet, är en förutsättning och erfarenhet från annan analysverksamhet än Internet är också meriterande.

Båda jobben låter superspännande då man får bidra i både utvecklingsfrågor och komma med insikter i nuvarande utbud.

Vill du söka tjänsterna ska du klicka här för webbanalytiker och här för publikanalytiker.

Om det var här på Dagensanalys.se som du först upptäckte dessa lediga tjänster skulle vi uppskatta supermycket om du kunde säga det till personen som du träffar eller i mailet du skickar för att söka tjänsten.