Svenska The Amazing Society bidrar till demonstration för tuffare vapenlagar i USA

På lördag går folk över hela USA ut i demonstration för ett säkrare samhälle med tuffare vapenlagar och utan masskjutningar, i ett initiativ som kallas för March for our lives.

Som stöd för demonstrationen har flera kreatörer från stora byråer i USA som CP+B, Connelly and partners, Kbs+ och McKinney varit med och bidragit med demonstrationsskyltar som deltagare i demonstrationen kan skriva ut och använda i demonstrationståget genom hemsidan https://signs4ourlives.com/.

Rörelsen har spridit sig som en löpeld och fler kreativa byråer världen över har gått med och bidragit till rörelsen. Nu har svenska kreatörer från The Amazing Society gett sig in i matchen och bidragit med sin kreativitet. Här är resultatet.

“Som svensk har jag länge upplevt de amerikanska vapenlagarna som absurda och jag är stolt över att vi att vi har varit med och stöttat den här rörelsen för striktare lagar. Jag är också stolt över mina medarbetare som har visat sådant stort engagemang och suttit uppe sent på kvällen på sin fritid för att vara med och bidra.” Säger Jonas Touqan Head of Production på The Amazing Society

Arbetsgruppen: Jonas Touqan – Head of Production Tiago Oliveira – Art Director, Carin Stegen – Designer, Mikael Finér Designer, Simon Bergström Designer.