Svenska Cint öppnar kontor i Hong Kong

Igår meddelade Cint att de öppnar sitt första kontor i Hong Kong, i syfte att stärka sin närvaro i APAC. Samtidigt kommer fyra nya personer ombord och förstärker verksamheten både i Asien, USA och Europa.
Det är Ronald Leung som blir APAC Regional VP of Supply och Heather Hughes som blir APAC Regional VP of Partnerships and Alliances. Tillsammans kommer de driva kontoret, där fokus initialt ligger på att utveckla partnerskapen i området, såväl gällande tillgång till data, som datahantering och teknologi.
Både Leung och Hughes har många års erfarenhet av såväl APAC-regionen som att jobba med teknik och marknadsföring. Leung jobbade senast på marknadsföringsteknikföretaget APSIS och Hughes kommer från Beyond Media Global.
Samtidigt kommer ytterligare två personer ombord Cint-tåget, Leandro Margulis blir VP of Strategic Partnerships and Alliances i San Fransisco, och Diana Dalsgaard-Johansen blir EMEA VP of Partnerships and Alliances i London.
De fyra blir ett starkt tillskott till bolaget menar VD Morten Strand. ”Det är personer som dessa som gör det möjligt för Cint att kontinuerligt leverera de starkaste, mest användbara och relevanta förstahands-insikter om konsumenter, såväl som den data som blivit en ny valuta för annonsörer, publicister och marknadsförare.”