Stripe lanserar partnerprogram

Stripe har lanserat ett partnerprogram för att hjälpa sina användare att upptäcka nya och pålitliga partners att jobba med.

För varje krona som Stripe tjänar kan partners förvänta sig 1,26 kronor. Stripes nya partnerprogram formaliserar det här ekosystemet och ger partners nya fördelar som bland annat:

· En ny partnerportal med utbildningsmaterial och råd för att bygga säkra och pålitliga integrationer med Stripe.

· Tillgång till miljontals Stripe-användare genom listor på Stripes galleri ”Works with Stripe” på stripe.com/workswith

· Prioritetssupport och snabbare hantering av supportfrågor.

· Exklusiva inbjudningar till betatestning och framtida produktplaner.

Programmet är det första i sitt slag inom onlinebetalningar och innefattar två partnertyper (plattformspartners och Extensions) samt två nivåer (Stripe Partners och Stripe Verified Partners).

”Partners har integrerat med Stripe i flera år,” säger Claire Hughes Johnson, COO på Stripe. ”Faktum är att mer än hälften av våra snabbast växande användare drar nytta av Stripe Extensions. Men allt eftersom Stripe växer har användarna frågat efter enklare möjligheter att upptäcka nya plattformar och appar, därför är vi väldigt glada att idag kunna utannonsera vårt partnerprogram.”

”Vi är väldigt glada att vara en av de första som ansluter sig till Stripes partnerprogram,” säger Seamus Smith, EVP of Worldwide Payments and Banking på Sage. ”Våra gemensamma kunder drar nytta av kombinationen av Sage Business Cloud och Stripes sömlösa betalplattform. Globalt sett ägnar företag i genomsnitt 15 arbetsdagar åt att jaga efter försenade betalningar, vilket är helt oacceptabelt. De problemen kan enkelt åtgärdas med rätt tekniklösningar och genom partnerskapet med Stripe har vi effektivt kunnat lösa detta akuta problem för företag. Vi stödjer helhjärtat programmets långsiktiga målsättning att öka handeln online och att få internets BNP att växa.”