Storm Commerce kopplar in sig på CDON

Nu kan alla kunder som använder Storm Commerce e-handelsplattform bredda sin försäljning med en extra säljkanal.
Med enkel konfiguration kan e-handlaren lägga ut hela eller valda delar av sitt sortiment på CDON Marketplace, Nordens ledande marknadsplats på nätet. Adaptern ingår i produktlicensen för Storm och kostar inget extra.
Intresset och tillväxten för marknadsplatser har ökat de senaste åren, inte minst utanför Sverige (t ex Alibaba, Ebay och Amazon). Marknadsplatser kan vara ett viktigt komplement för e-handlare som vill bredda sin försäljning med en extra säljkanal, skriver Storm i ett pressmeddelande.
När CDON Marketplace-adaptern nu lanseras så kan befintliga Storm-kunder med enkel konfiguration lägga ut valda delar av sitt sortiment på CDON Marketplace i en eller flera länder och automatiskt synka priser, lagersaldon samt hantera ordertransaktioner och leveranser mellan sig och marknadsplatsen. Adaptern ingår i produktlicensen för Storm och kostar inget extra. Ett separat avtal tecknas med CDON Marketplace.
”I framtiden kan det vara så att vi ser en ny typ av Storm-kund som bara säljer via olika marknadsplatser utan att ha en egen butik och som använder vårt verktyg för att administrera dessa kanaler och orderflöden. En headless e-commerce verksamhet”, säger Niclas Heurlin från Storm Commerce.