Stärk din konkurrenskraft med omvärldsanalys – frukostseminarium med SMUF

Allt fler inser behovet av ett systematiskt omvärldsarbete för att säkerställa organisationens överlevnad. På det här frukostseminariet arrangerat av Sveriges MarknadsUndersökningsKöpares Förening (SMUF) får du lära dig mer om hur det går till, förmedlat av Gabrielle Berglöf Widell och Henrik Sköld.

Frukostseminarium den 22:a maj kl 08:00-09:30

På programmet:

. Omvärldsanalysens grunder, framgångsfaktorer och vilken nytta det skapar i organisationen.

. Hur arbetar man strukturerat med omvärldsanalys?

. Tips från konkreta case för inspiration om hur omvärldsarbetet kan drivas.

Gabrielle_Berglof_Widell

Gabrielle Berglöf Widell är Competitive Intelligence-konsult och marknadschef på Wide narrow. Gabrielle har 14 års erfarenhet av omvärldsanalys, affärsutveckling och marknadsfrågor från både konsult- och kundsidan i olika branscher.

henrik_skold

Henrik Sköld är ansvarig för omvärldsanalys på Post- och telestyrelsen och arbetar även som konsult inom omvärldsanalysområdet. Han är författare till boken ”Framtidssäkra din organisation: 10 steg för en effektiv omvärldsanalys”. Henrik har närmare 20 års erfarenhet av omvärldsanalys, strategi och verksamhetsutveckling från olika branscher och typer av organisationer.

Några exemplar av Henriks bok kommer att kunna köpas på plats för 220 kr (ta med kontanter, då kortbetalning inte är möjlig).

Välkommen att även ta med en kollega! Observera att det är begränsat antal platser, så först till kvarn….

Pris: Kostnadsfritt för SMUFs medlemmar samt en medföljande kollega.
Övriga deltagare betalar 200 kr.

Plats: Postmuseum, Lilla Nygatan 6 i Gamla Stan.

Tid: Frukost serveras från kl 08:00. Föreläsningen börjar kl 08:15.

Anmälan: Skicka ett mail till info@smuf.se och skriv frukostseminarium i ämnesfältet. Tar du med en kollega ska båda era namn och mailadresser framgå av mailet. Är du inte medlem i SMUF behöver vi dina faktureringsuppgifter dvs din mejladress, företagsnamn, organisationsnummer samt eventuellt referens/kostnadsställe.

Sista anmälningsdag: Torsdagen den 15 maj 2014.

Observera att anmälan är bindande. Avanmälan ska göras senast en vecka innan evenemanget, annars debiteras du och ditt företag 250 kr.

SMUFs hemsida: www.smuf.se

Ladda ned inbjudan här:
Inbjudan_frukostseminarium_omvarld_22_maj_2014