Spara pengar genom att ha koll på temperaturen

Med Tado Smart AC Control övervakar du temperaturen hemmavid.

Inverkan vi gör på jordklotets resurser angår oss alla. Dessvärre kan sommarmånadernas stundtals tryckande hetta få oss att blunda för hur mycket användningen av en luftkonditioneringsapparat kan påverka både miljö och plånbok. Den goda nyheten är att med hjälp av smarta tekniska lösningar kan du spara energi och samtidigt njuta av svalkan när du är hemma, skriver Tado i sin pressrelease.

Tado har nyligen lanserat sin Smart AC Control V3+ som gör din AC-enhet eller värmepump smart på bara några minuter. Med den nya appen kan den smarta termostaten koppla upp både din luftkonditionering och din luftvärmepump till hemmets trådlösa nätverk. Du kan styra utrustningen direkt från sofflocket eller på väg hem från jobbet.

Tado har även utvecklat funktioner som gör det möjligt att sätta igång luftkonditioneringen strax innan ankomst hemma och stänga av luftkonditioneringen om den upptäcker att ett fönster öppnats.

“Hej Google, ändra temperaturen i sovrummet till 22 grader”

Nu kan du även be Siri att byta temperatur och lägga till luftkonditionering i dina HomeKit-scener och automatiseringar. Precis som med företagets V3 + Smart Termostats fungerar den nya Smart AC Control V3+ även  med Google Assistant, Amazon Alexa och IFTTT.

Den här artikeln ingår i vår serie om smarta hem.