Som ett Google Analytics för butiker

Om du driver en butik idag så vet du att det vara lite meckigt att få en samlad bild över hur det faktiskt går med försäljningen, lagerhanteringen, beställningar och personal. Det är något som företaget bakom tjänsten CStorePro vill ändra på. CStorePro samlar alla analyser och rapporter i ett enkelt och överskådligt system, som typ Google Analytics.

CStorePro integreras rakt in i butikens egna kassasystem och frigör all den data som lagras där. Transaktionsdatan laddas upp till molnet där butikschefen kan vrida och vända på datan och få ut snygga rapporter. Systemet kan även möjliggöra prisförändringar i realtid. Eftersom all data ligger i molnet kan systemet även komma med rekommendationer baserat på uträkningar av trender samt skicka ut varningar om försäljningen sjunker eller om varor saknas i lagret.

Till tjänsten finns självklart en App så att butikschefen kan ha koll på allt som händer i butiken även när hen är på stan.

För närvarande fungerar CStorePro med Gilbarco Veeder-Root, VeriFone och Dresser-Wayne.

Företataget är baserat i USA där man idag har över 1.000 kunder varav 700 är gratisanvändare. Ett premiumkonto kostar mellan $39-$59 per månad.

Nedan demo förklarar CStorePro:

http://youtu.be/wTOMqMPyNuM