Snoop Dogg lanserar Merry Jane

Snoop Dogg investerar sina intäkter från STIM i Cannabisplattformen Merry Jane.

Det var bara för några månader sedan som Snoop Dogg blev intagen av svensk polis efter en spelning i Uppsala. Snoop blev så arg att han i flera olika medier sa att han aldrig kommer att besöka Sverige igen. Sedan dess har han legat lågt men nu lanserar han den globala plattformen Merry Jane på Techcrunch Disrupt.

Snoop Dogg har under flera år investerat sina pengar i allt som rör Cannabis. Man kan utan överdrift säga att Snoop Dogg är en den okrönte kungen inom allt som rör THC.

Här är en video från Merry Jane om hur Cannabis “gör nytta”:

Hans senaste investering heter Merry Jane och är en plattform för information, kunskap och förmedling av Cannabis. Enligt Snoop är Merry Jane en livsstilsportal för konsumenter av THC. På portalen kan du titta på video om hur man konsumerar, lära dig mer om olika varianter av Cannabis, ta del av andra erfarenheter, få information om säljare och mer.

Det var under Techcrunch Disrupt som Snoop berättade först om Merry Jane. Enligt honom ska webbplatsen förse besökarna med “all they need to know about pot” och vara cannabisvärldens encyklopedi.

Varje dygn får 450 fler besökare inträde till MerryJane.com.

> Läs mer här