Smartclip rekryterar Andreas Hawerfors

Smartclip fortsätter växa och rekryterar Andreas Hawerfors till sitt nordiska säljteam. Hawerfors blir en del av den svenska försäljningsavdelningen på smartclip och kommer ha rollen som Sales Manager. Han kommer närmast från Ad Evolution Media där han var Sales Director.

Andreas Hawerfors är en erfaren säljare med över 17 år inom videoannonseringsbranschen. Han kommer till smartclip med en gedigen bakgrund inom broadcasting och digital publicering från TV4 och Kanal 5, samt Nyheter24 Gruppen och Blogg.se. Hans CV innefattar även tid hos Omnicom Media Group och Unruly.

Jag är väldigt glad över att välkomna Andreas i vårt team. Han kommer att identifiera nya marknadsmöjligheter och definiera de åtgärder som krävs för att skapa en ny dynamik i vår verksamhet och generera ny tillväxt. Hans breda bakgrund från alla delar av ekosystemet för broadcasting och digital annonsering kommer att vara en stor tillgång för oss framöver. Vi är redo att ta smartclip och videoannonsering över alla plattformar till nästa nivå och Andreas kommer att vara en integrerad del av vår försäljning i Norden, säger Mathias Aspvid, Head of Sales Sweden på smartclip Nordics.

Smartclip är väl positionerat på de europeiska och nordiska annonsmarknaderna för video och jag är glad över att gå med i ett så erfaret säljteam. Videoannonslandskapet utvecklas snabbt och öppnar därmed nya möjligheter för annonsörer och byråer. Jag ser fram emot att hjälpa dem att lyckas i denna föränderliga miljö, säger Andreas Hawerfors.