Smampion uppdaterar till 1.0

Under nio månader har Smampion pratat med sina användare, samlat in feedback, analyserat öppen data och lärt sig mer om vad som fungerar och vad som inte fungerar på Facebook, Twitter och Instagram. Den 1:e November tog de bort sin Beta stämpel och lanserade flera nya funktioner.

Smampion är en analysprodukt som mäter företag och organisationers övergripande närvaro och prestation på sociala medier. Varje dag analyserar de över 10.000 svenska företags sidor på Facebook, Twitter samt Instagram och därmed ser de hela tiden vad som fungerar just nu. 

Dom nya funktionerna och förändringarna innefattar huvudsakligen:

Resultatsidor

Resultatsidor visar tydligt hur alla valda sidor presterar genom att visa en totala poäng över tid, antalet totala följare, medelvärde för alla viktiga mätvärden, sidornas bästa inlägg och mycket mer.

Resultatsidor kan även användas för att göra intressanta konkurrentanalyser.

Utökad statistik

Alla viktiga mätvärden presenteras även i en ny flik som heter trender. Trender ger er en snabb överblick på vad sidan har förbättrats samt försämrats den senaste månaden. Alla rapportsidor utrustas med inläggsstatistik så att ni enkelt kan se vad för typ av inlägg som fungerat bäst för en sida. Rekommendationerna på rapportsidorna blir smartare och mer relevanta.

Förbättrade mailrapporter

Mailrapporter finns för varje rapportsida och resultatsida att tillgå. Rapporterna kommer kunna skickas varje vecka eller varje månad.

Cali

Cali är deras bloggrobot som varje månad kommer att hitta intressanta saker i statistiken. Cali kommer skriva blogginlägg om sina fynd, skicka blogginlägget till  prenumeranter samt publicera i sociala kanaler.