Sizmeks samarbete med Tapad stärker global räckvidd för cross-device

Tapad och Sizmek ingår ett globalt samarbete som bland annat innebär att Sizmek expanderar sin räckvidd bland målgrupper som använder flera enheter under köpresan, så kallad cross-device, samt förbättrar effekten och precisionen av digital annonsering.

Nedan kan du läsa hela pressmeddelandet.

Tapad, en ledande aktör inom marknadsteknologier som hanterar cross-device, tillkännagav idag ett globalt samarbete med Sizmek, världens största oberoende plattform för annonsköp. Genom att integrera Tapad Device Graph™ förbättrar Sizmek sin AI-drivna prediktiva förmåga att leverera annonsbudskap cross-device världen över, med branschledande integritetsskydd.

Kombinerat med Sizmeks förmåga att använda data, optimera budskap och exekvera media, ökar proprietära Tapad Device Graph effektiviteten och precisionen av digital annonsering genom att framgångsrikt matcha ihop människor med enheter. Samarbetet gör att annonsörer får en tydlig bild över enskilda kundresor, kan skala upp sin annonsering utan att tappa effektivitet samt upptäcka nya konverteringsmöjligheter.

Genom samarbetet får Sizmeks kunder tillgång till data från Tapad, som är anpassad efter globala riktlinjer och integritetsregler, i Nord- och Sydamerika, EMEA, Asien och Australien. Med en djupare förståelse av kundens preferenser, köpintentioner och konverteringar, kan Sizmek och deras kunder förbättra annonsstrategier genom att identifiera kundresor med cross-device, mätningar, attribution och mer.

“Tapad är känd för sin förmåga inom cross-device och deras tjänster är ett utmärkt komplement till våra nuvarande samarbetspartners som är ledande inom data och analys”, säger Mike Caprio, Chief Growth Officer på Sizmek. “För våra kunder tillför detta samarbete ännu högre precision och räckvidd inom individbaserad marknadsföring till vårt redan omfattande tjänsteutbud inom optimering av budskap, hantering av data och exekvering av media.”

“Sizmeks arbete med industriledande kampanjer drivna av AI och maskininlärning är ett utmärkt komplement till vår Device Graph,” säger Chris Feo, SVP, strategy & global partnerships på Tapad. “Vår förmåga att skapa mindre, mer individuellt anpassade segment tillsammans med Sizmeks AI-plattform kommer att skapa högre effektivitet och öka ROI för marknadsförare världen över.”

Tidpunkten för samarbetet sammanfaller med ett omfattande skifte i branschen för marknadsteknologier. Företag som Tapad och Telenor, såväl som Sizmek, går samman för att använda teknik som effektivt och precist kan nå ut till konsumenter med personliga budskap och samtidigt värna om integriteten. Tapad och Sizmek kommer tillsammans erbjuda internationella marknadsförare möjligheten att genomföra kostnadseffektiva och resultatdrivna kampanjer.

För mer information om Tapad Device Graph™, eller för att se en demo, besök www.tapad.com.