Sitecore får ny molnlösning och nya features

Sitecore® lanserar en ny molnlösning som man döpt till Sitecore Experience Cloud.
Som en del av tillkännagivandet av Sitecore version 9, offentligör Sitecore en genomgripande uppdatering av sitt flaggskepp Sitecore® Experience Platform™ (XP), och sin digitala plattform Sitecore® Experience Manager (XM) webb-CMS.
Med version 9 introduceras Sitecore xConnect™, ett ramverk av APIer och tjänster som gör det möjligt för användaren att integrera kundinsikter som samlats in med information från egna kanaler eller tredjepartssytem.
”Att bedriva en effektiv marknadsföring idag kräver kunskap om hur kunderna interagerar med ditt företag i realtid,” säger Mark Frost, VD Sitecore. ”Med Sitecore Experience Cloud, Sitecore Cortex, och version 9 av både Sitecore XP och Sitecore XM, förblir Sitecore en ledare inom innovativa digitala lösningar. Men viktigast av allt, våra kunder gynnas av den omedelbara möjligheten att på ett mer effektivt och intelligent sätt förvärva, behålla och utveckla sina kundrelationer.”
Sitecore Version 9 inkluderar även:

  • Nydesignade webbformulär, skalbar e-postmarknadsföring och kraftfull marketing automation
  • Kraftulla headless för utvecklare som vill leverera digitala upplevelser baserade på IoT för bärbara och andra mobila enheter
  • Sitecore® Connect for Salesforce och Sitecore® Connect for Microsoft Dynamics 365 CRM-system
  • Större säkerhet och kontroll med avancerad autentisering och krypteringsstöd för personligt identifierbar information (PII) som hjälper kunder med regelefterlevnad och kontroll.