Sista chansen att anmäla dig till MarC Awards!

Är du sugen på galakväll med glamour, firande, föreläsningar om AI och så klart massor av spännande affärsmöjligheter? Då har du idag sista möjligheten att anmäla dig till MarC Awards, undersökningsbranschens Oscarsgala!

I år går galan av stapeln torsdag den 28/11 i Grodans Guldbankettsal på Östermalm, i all den prakt som en galakväll förtjänar!

Det kommer att delas ut priser i sex olika kategorier, och du hittar alla nominerade här.
Se till att vara med på plats när vinnarna koras!

Under kvällen kommer vi att få lyssna till Stefan Wendin från Neo4J, och Daniel Skantze från Peltarion. Du får även möjlighet att ställa frågor till dem!
Neo4J är ett svenskt bolag som använder AI och avancerad analys för bland annat Fraud detection, Analys och visualisering, Integration och hantering av data, Styra och hantera dataåtkomst.
Peltarion är det svenska AI-undret som skapat en plattform där du själv kan ladda upp den data du vill att deras AI ska analysera. Genom plattformen blir därför AI och Deep Learning tillgänglig för alla, även om du inte är en AI-expert.

Det kommer dessutom få möjlighet att umgås med hundratalet personer från undersökningsbranschen, såväl analytiker som insiktsköpare och chefer kommer finnas på plats, så det finns goda möjligheter att knyta nya affärskontakter!

Läs mer och anmäl dig här!